Příbramský Triatlon

Ochrana osobních údajů

1. SBĚR INFORMACÍ

Triklub Příbram zpracovává Vaše osobní údaje na základě Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů, který je v souladu s národní i evropskou legislativou. Automaticky dostáváme a zaznamenáváme informace z vašeho počítače a prohlížeče, včetně vaší IP adresy, atributy softwaru a hardwaru a navštívené stránky. Tyto údaje bude Triklub Příbram zpracovávat po dobu 5 let.

 

2. POUŽITÍ INFORMACÍ

Jakékoliv informace, které od vás sbíráme, mohou být použity pro:

  • Personalizaci vaši zkušenosti a reakci na vaše individuální potřeby
  • Zlepšení našich stránek
  • Zlepšení služeb zákazníkům a vaše potřeby podpory
  • Kontakt prostřednictvím e-mailu
  • Správu soutěže, propagace nebo průzkum
  • Zaslání informací a aktualizací týkajících se vaší objednávky, občasným firemním sdělením, zaslání informací o výrobcích, atd.

 

3. ZVEŘEJNĚNÍ INFORMACÍ TŘETÍM STRANÁM

Vaše osobní identifikační údaje neprodáváme, nevyměňujeme nebo jinak převádíme třetím stranám. To nezahrnuje důvěryhodné třetí strany, které nám pomáhají s provozem našich webových stránek nebo vedením našeho podnikání, pokud se strany dohodnou, že tyto informace jsou důvěrné.

Věříme, že je nutné sdílet informace s cílem vyšetřit, zabránit nebo podniknout kroky v případech nezákonné činnosti, podezření z podvodu, situace zahrnující potenciální hrozby pro fyzickou bezpečnost jakékoli osoby, porušování našich podmínek používání nebo v jiných případech vyžadovaných zákonem.

 

4. OCHRANA INFORMACÍ

Realizujeme celou řadu bezpečnostních opatření s cílem zajistit bezpečnost vašich osobních údajů. Přístup k osobním údajům je udělen pouze zaměstnancům, kteří jej potřebují k výkonu práce (například účtování nebo zákaznický servis). Počítače / servery sloužící k ukládání osobní údajů jsou uchovávány v bezpečném prostředí.

 

5. ODHLÁŠENÍ

Pokud se kdykoliv budete chtít odhlásit od přijímání budoucích e-mailů, v dolní části každého e-mailu naleznete podrobný návod pro odhlášení.

Máte právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat, a to elektronicky (info@triklubpribram.cz) nebo písemnou formou na adresu sídla TRI KLUB PŘÍBRAM, U PRŮHONU 438, 26 101 PŘÍBRAM. Odvolání souhlasu je účinné okamžikem doručení na adresu Triklub Příbram. Vezměte, prosím, na vědomí, že dále máte právo na: požadovat informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si přístup ke svým osobním údajům, právo k doplnění či opravě nebo výmazu svých osobních údajů. V případě pochybností o dodržování povinnosti souvisejících se zpracováním osobních údaje se můžete obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

6. SOUHLAS

Používáním našich stránek souhlasíte s našimi zásadami ochrany soukromí.